O Mentalnem Trenerju

Mentalna priprava za posameznike ali skupine, ki se želijo naučiti obvladovanja stresnih situacij in optimalnega delovanja.

Psihologija ni samo obvladovanje depresije in anksioznosti

Človeški um je zmožen veliko več, kot se zdi na prvi pogled. V podjetju Mentalni trener želimo ljudem približati tehnike in metode, ki jim bodo pomagale priti do njihovega skritega potenciala. Pri delovanju nas vodijo:

RAST IN RAZVOJ

Ena izmed temljenih človekovih potreb je potreba po rasti. Če ne rastemo in se ne razvijamo, v sebi prej kot slej začutimo praznino. 

DELOVANJE S SMISLOM

Smisel je generator naše motivacije. Ko spoznaš svoj smisel, začneš življenje dojemati kot priložnost.

VSEMOGOČNOST (BREZMEJNOST)

Verjamemo, da je vse mogoče in da smo mi sami tisti, ki kreiramo svojo prihodnost.

S svojim znanjem in metodami želim navdahniti tako športnike, zaposlene, vodstvene kadre v podjetjih ali kogarkoli, da v sebi poiščejo ter izkoristijo svoj potencial.

Matej Lunežnik, univ. dipl. psiholog in direktor podjetja Mentalni trener

Izobrazba, certifikati in izkušnje

Skozi neprestano izobraževanje in delovanje na različnih področjih psihologije razvijamo zanimive, praktične in predvsem učinkovite tehnike ter metode, s katerimi lahko podjetjem in športnikom pomagamo do višjega nivoja.

Univerzitetno diplomiran psiholog

Športni psiholog

Član Strokovnega sveta športnih psihologov Slovenije

EAP svetovalec

Od alpskega smučarja do športnega psihologa

Matej Lunežnik je športni psiholog in že vrsto let deluje na področju psihologije dela in športa. Nekoč odličen alpski smučar in športnik po duši je skozi svojo športno kariero dolga leta deloval kot trener slovenskih reprezentanc v alpskem smučanju in se kot trener in športni psiholog udeleževal tekmovanj za svetovni pokal, olimpijade, svetovnih prvenstev in univerzijade. 

Skozi delo na področju športne psihologije in mentalnih treningov je razvil zanimive, praktične in predvsem učinkovite tehnike ter metode, s katerimi je pomagal že številnim vrhunskim športnikom, klubom in podjetjem do boljših športnih in poslovnih rezultatov.  Zadnja leta veliko dela s podjetji v smeri izboljšanja klime zaposlenih, priprave programov za zmanjšanje psihosocialnih tveganj, izboljšanje delovanja in zdravja zaposlenih ter zmanjševanja bolniških odsotnosti.