Storitve

Na voljo je pester izbor storitev za podjetja, športnike ali kogarkoli drugega, ki želi izboljšati svoje življenje.

Z našimi storitvami do vaših ciljev

Ne moremo zagotoviti, da bodo naše storitve čudežno odpravile vaše težave, lahko pa vam obljubimo, da vas bomo opolnomočili s tehnikami za obvladovanje vsakdanjih izzivov.

Predavanja in delavnice

Na predavanjih in delavnicah na zanimiv in dinamičen način spoznajte uporabne psihološke tematike, kot so obvladovanje stresa, medosebni odnosi, komunikacija, učinkovito vodenje in osebnostna rast.

Team
Building

Skozi zabavne in zanimive aktivnosti se bodo skupine naučile, kako deluje učinkovit delovni tim ter katere sposobnosti potrebuje uspešna skupina za uresničevanje svojih osebnostnih in delovnih potencialov.

Športna psihologija

Če želiš postati zmagovalec, zgolj fizična pripravljenost ne bo dovolj. Da boš lahko svoje maksimalne sposobnosti pokazal, ko bo to najbolj pomembno, svoj čas nameni tudi mentalnemu treningu.

HAPS

Hitro anonimno psihološko svetovanje je v reševanje težave usmerjeno telefonsko in osebno psihološko svetovanje v primeru težav povezanih z delom, zasebnim življenjem in duševnih stisk, ki so nastale iz raznih drugih vzrokov.

Psihoterapija in coaching

S pomočjo psihologa razrešite zasebne težave ali stiske, povečajte produktivnost v podjetjih, ali se naučite, kako učinkovito delovati kot vodja. Spoznajte preizkušene strategije, s katerimi boste hitreje napredovali proti vašim osebnim ali poslovnim ciljem.